Selasa, 24 Jun 2014

Pekasam

Pekasam - paparan kehidupan dengan makanan esotik iaitu pekasam, jika sebelum ini hanya dikenali sebagai makanan tradisional dan hanya dikenali oleh orang-orang kampong. Kini dengan pendekatan teknologi, pekasam yang diproses secara bioteknologi, melalui pemeraman dan proses membuat pekasam yang singkat dengan berkualiti. Melalui R & D bersama beberapa agensi seperti Perikanan,  Mardi, Sirim, UPM dan pelbagai pihak. Pekasam Annissa kini dikomersialkan dalam dan luar negara. Dengan kapasiti pengeluaran antara 5 - 10 metrik tan, pekasam Annissa di pasarkan keseluruh Malaysia dan anda juga kini boleh jadi pengedar atau peruncit pekasam Annissa.
Dengan menjadi rakaniaga produk pekasam Annissa, anda sebenarnya telah menjadi sebahagian dari rangkaian perniagaan pekasam Annissa. Secara  lansung berupaya menjana pendapatan pada anda. Oleh kerana pekasam Annissa begitu mendapat sambutan pengguna, pelbagai ikan samada ikan air tawar atau ikan air masin yang dijadikan pekasam. Kini tiada lagi halangan untuk semua orang untuk makan pekasam dengan adanya pekasam dari pelbagai jenis ikan. Sepat, puyu, lampam, loma, talapia, siakap, kembung, gelama, belanak, kedera dan pelbagai lagi jenis pekasam Annissa. Anda kini boleh jadi pengedar atau peruncit bagi produk pekasam Annissa, hubungi 013 320 4100 untuk info / keterangan lanjut.